Vergrootglazen

Vergrootglazen met bedrukking

Een vergrootglas is populair om weg te geven als relatiegeschenk en is een echte blikvanger voor uw bedrijf wanneer u ervoor kiest de loep te laten bedrukken met logo en tekst. Uitstekend inzetbaar als reclameartikel!

Alle loepen in ons assortiment kunt u voordelig laten bedrukken met logo en tekst. Dit maakt de bedrukte loep perfect inzetbaar als relatiegeschenk voor bijvoorbeeld opticiens of bibliotheken. Daarnaast is de bedrukte loep ook erg geschikt als give-away op beurzen en evenementen. Vergrootglazen bedrukken bij onze online webshop gaat snel, veilig en gemakkelijk. U ontvangt altijd een digitale proef die u goed moet keuren voordat wij daadwerkelijk gaan beginnen met het bedrukken van de loep als relatiegeschenk. Het maken van een bedrukkingvoorstel is gratis en vrijblijvend.

Afhankelijk van het type loep dat u kiest, kan de tekst 2 of 3-voudig worden vergroot. Zowel de 2-voudige loep als de 3-voudige loep is te bedrukken met logo en tekst naar keuze. Daarnaast hebben we ook een 3-voudige loep in creditcard formaat die dus gemakkelijk in de portemonnee kan worden bewaard. Waar u ook bent en waar u ook naartoe gaat, het is altijd handig om een vergrootglas bij te hebben! De creditcard formaat vergrootglazen zijn daarnaast erg geschikt voor mailings en briefings. Een origineel relatiegeschenk dat budgetvriendelijk is zodat u met een klein budget een breed publiek bereikt.

Wenst u graag persoonlijk advies op maat? Geen enkel probleem voor onze medewerkers! Zij zijn al jarenlang gespecialiseerd op het gebied van relatiegeschenken en de in- en verkoop ervan en kunnen u dus alles vertellen omtrent de loep als relatiegeschenk en andere promotieartikelen. Samen gaan we opzoek naar een passend relatiegeschenk voor uw bedrijf dat aansluit bij uw budget en wensen.

Stuur ons uw wensen en laat u verrassen door de vele mogelijkheden! Wij laten u graag zien hoe mooi wij vergrootglazen kunnen bedrukken met uw logo en tekst. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vergrootglazen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: