Verpleegdossiers

Verpleegdossiers met bedrukking

Een verpleegdossier is een dossier met gegevens over patiënten. Op de buitenzijde van het dossier is ruimte gereserveerd voor de naam van de patiënt, zodat het snel duidelijk is om welke patiënt het gaat. Niet alleen de gegevens van patiënten, maar ook overige informatie zoals afspraken, aantekeningen, folders en verslagen kunnen in het verpleegdossier bewaard blijven.

Verpleegdossiers worden vaak gebruikt in ziekenhuizen en verpleeghuizen. Ook de huisarts kan het verpleegdossier gebruiken. In een verpleeg dossier blijven de formulieren netjes bij elkaar.
Het verpleegdossier relatiegeschenk is te bedrukken met een eigen tekst of logo. Een bedrukt verpleegdossier is een uitstekend relatiegeschenk voor bijvoorbeeld ziekenhuizen of verpleeghuizen.

Het verpleeg dossier als relatiegeschenk is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er zijn ook verschillende soorten verpleegdossiers, vind u niet het verpleegdossier dat u zoekt, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor verpleegdossiers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: