verpleegstershorloges

Verpleegstershorloges met bedrukking

 

Het verpleegstershorloge is een horloge met een karabijnhaak. Hierdoor kan het bedrukte verpleegstershorloge aan uw kleding of aan een kaartje worden bevestigd. Hygiëne is namelijk erg belangrijk in de zorgsector en het is dan aan te raden geen ringen, armbanden en polshorloges te dragen.

Met het verpleegstershorloge als relatiegeschenk wordt de hygiëne dus optimaal gewaarborgd. Het verpleegstershorloge kan natuurlijk door iedereen gebruikt worden.

Het verpleegstershorloge met opdruk kan namelijk aan allerlei dingen bevestigd worden zoals aan uw sleutels of aan uw tas. Zo weet u altijd hoe laat het is en hoeft u nooit meer te laat te komen.

U kunt het verpleegstershorloge laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. Het verpleegstershorloge is erg goed voor de hygiëne in de zorg en zal dus zeker een goede indruk maken bij al uw relaties. Het verpleegstershorloge is het optimale promotiemiddel, door de opdruk. Uw bedrijf zal in aanzien stijgen en meer naamsbekendheid krijgen.

Het verpleegstershorloge als promotiemiddel is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De kleuren van de horloges zijn verschillende en de keuren van de karabijnhaak. U kunt zelf kiezen welk zustershorloge u het leukst vind en wilt hebben. Bent u geïnteresseerd in het bedrukte zustershorloge kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor verpleegstershorloges? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: