Verrekijkers

Verrekijkers met bedrukking

Een verrekijker is een instrument waarop je voorwerpen die ver weg staan, vergroot kan bekijken. De verrekijker is in het begin van de 17de eeuw uitgevonden door een Nederlander. De moderne verrekijker is meestal binoculair gefabriceerd, wat betekent dat hij uit twee gelijke telescopen bestaat, met een kleine vergroting. Beide helften bevatten een oculair en een objectief en zijn voorzien van een stelsel prisma's, die het beeld rechtop zetten.

Op een verrekijker kan je meestal twee getallen terugvinden, zoals 8x21 of 10x25. Het eerste getal geeft de vergroting (sterkte) aan, terwijl het tweede getal de diameter van het objectief in millimeter aangeeft.

Een verrekijker is een leuk relatiegeschenk. Bij HSG relatiegeschenken kan u uw verrekijker bestellen en tegelijk laten bedrukken door uw bedrijfslogo. Het assortiment aan verrekijkers en alle toebehoren kan u bekijken door op bovenstaande link te klikken.

Vindt u niet de verrekijker die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de verrekijker aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor verrekijkers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: