Victorinox

Victorinox met bedrukking

Victorinox is het merk van het wereldbekende Zwitserse Officiers – zakmes. Victorinox is dan ook de officiële fabrikant van Zwitserse legermessen.

Het beroemde logo van victorinox is een kruis in een schild, wat al in gebruik is sinds 1909. Zelfs astronauten van de NASA hebben een Victorinox mes in hun standaard set zitten. Het is ook een nuttig instrument voor dagelijks gebruik en het is in veel afmetingen verkrijgbaar. Ook is een Victorinox mes handig voor als je bijvoorbeeld op kamp gaat, of een wandeling maakt.

Victorinox Zwitsers zakmes

De naam ‘Victorinox’ is afkomstig van de naam van de moeder van Karl Elsener, de stichter van victorinox . Ter ere van haar veranderde hij de naam van het bedrijf in Victoria, en later in victorinox.

Victorinox produceert behalve zakmessen tegenwoordig ook horloges, bestek, schrijfgerei, bagage en zelfs klederdracht.

Wenst u meer informatie over Victorinox? Aarzel dan niet om HSG relatiegeschenken te contacteren (telefonisch of via e-mail). Wij staan altijd ter uwer beschikking.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor victorinox? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: