vier onderzetters eigen motief

Vier onderzetters eigen motief met bedrukking

 

De bedrukte 4 onderzetters eigen motief zijn 4 onderzetters in een doorzichtig doosje. De onderzetters zijn leuk voor op het bedrijf of met een foto waar u van houdt.


U kunt bij ons de 4 onderzetters relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bedrukking komt aan de bovenkant van de onderzetters te staan. Hierdoor worden de onderzetters geschikt als giveaway bij beurzen. Door onderzetters te laten bedrukken en deze als giveaway te gebruiken kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken. Er wordt goede reclame gemaakt voor uw bedrijf.


Naast de 4 onderzetters eigen motief als relatiegeschenk hebben we nog meer producten die hieraan gerelateerd zijn. Zo hebben we koffiebekers, servies en kookpannen. Heeft u vragen over de bedrukte 4 onderzetters eigen motief of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vier onderzetters eigen motief? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: