Vier op een rij spellen

Vier op een rij spellen met bedrukking

 

Het klassiek spelletje vier op een rij blijft leuk. De bedoeling is om als eerst vier schijfjes in dezelfde richting achter elkaar te spelen. Wanneer je vier schijfjes in dezelfde richting hebt gespeeld win je het spel.


U kunt het vier op een rij spel bij ons laten bedrukken naar uw wens. U kunt het laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door de bedrukking kunt u het spel personaliseren en is het spel uitermate geschikt als promotiemiddel. De vier op een rij spel met opdruk zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Vindt u niet het product dat u zoekt? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Zij zullen u verder helpen met uw zoektocht naar het spel.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vier op een rij spellen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: