Vierkant pepermuntpakjes

Vierkant pepermuntpakjes met bedrukking

Snoep zoals pepermunt wordt vaak ingezet als give-away op beurzen en evenementen. Pepermuntpakjes vallen goed in de smaak bij een groot aantal mensen en zijn gemakkelijk te bedrukken met het logo en/of de naam van uw bedrijf. Het bedrukt pepermuntpakje zal onder vele ogen komen waardoor u een breed publiek zal bereiken. Dit zal een vergroting van uw naamsbekendheid als gevolg hebben.

Het bedrukte vierkante pepermunt pakje met logo bevat 13 pepermunttabletjes en heeft een te bedrukken wikkel. Wij zorgen ervoor dat uw naam goed in zicht is op de bedrukte wikkel zodat er optimaal reclame gemaakt wordt voor uw bedrijf. Bent u overtuigd van het vierkant pepermuntpakje als relatiegeschenk? Dan kunt u het promotie artikel eenvoudig en voordelig bestellen op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com.

Neem een kijkje op onze website en laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment. Zo bieden we u bijvoorbeeld ook te bedrukken pepermuntrolletjes, druivensuikerblisters met opdruk of een bedrukte fruit rol. Vraag vrijblijvend een prijsofferte aan of neem contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vierkant pepermuntpakjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: