Vierkant stekkerdozen

Vierkant stekkerdozen met bedrukking

 

De powercube is een kubus die is voorzien van stopcontacten. De powercube heeft 4 of 5 stopcontacten en ook een usb poort, om bijvoorbeeld uw iPhone op te laden. Er zijn 3 verschillende powercubes verkrijgbaar.


U kunt de powercube bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De powercube is leuk als relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook uitermate geschikt als promotiemiddel. Uw opdruk komt aan de voorkant van de vierkante stekkerdoos relatiegeschenk te staan. De powercube met opdruk is leuk als giveaway in bijvoorbeeld de energiebranche.


Wie kent het probleem niet: u bent op kantoor en moet onder uw bureau om uw laptop in te pluggen. Met deze vierkante stekkerdoos is dit probleem verleden tijd, omdat de powercube relatiegeschenk u in staat stelt om stopcontacten te plaatsen op de plek die u het liefst wilt.

De bedrukte vierkante stekkerdoos is getest tot 16Am de standaard voor stopcontacten. Ook zijn alle contacten voorzien van kinderbeveiliging. De stekkers kunnen elkaar niet in de weg zitten, omdat elke stekker aan een verschillende zijde van de powercube wordt bevestigd.


Indien u vragen heeft over de powercube bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vierkant stekkerdozen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: