viewmasters

Viewmasters met bedrukking

De viewmaster is een soort fototoestel in het klein waar u afbeeldingen op kunt bekijken. In de viewmaster als relatiegeschenk zitten acht afbeeldingen, deze kunnen bekeken worden door de lens van de viewmaster. De viewmaster kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, hij is bijvoorbeeld ideaal voor en product presentatie. Met de viewmaster als promotiemiddel wordt uw verhaal duidelijk overgebracht door middel van de afbeeldingen. Maar de bedrukte viewmaster kan worden gebruikt als uitnodiging, visitekaartje en als promotiemiddel.

De viewmaster kan bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst, hierdoor wordt het een nog beter promotiemiddel. De buitenkant van de viewmaster kunt u zelf kiezen, de viewmaster kan dus aangepast worden aan uw boodschap. De viewmaster als promotiemiddel is een origineel product waarmee u zeker een goede indruk zult maken bij al uw relaties.

De viewmaster is in allerlei vormen verkrijgbaar. U kunt zelf bepalen hoe deze eruit komt te zien, zowel de afbeeldingen als de buitenkant. Zo is er een viewmaster met opdruk in de vorm van een tas, een televisie en een fototoestel. Bent u geïnteresseerd in de viewmaster kijk dan op
www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor viewmasters? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: