Vijf delige koekjesvormsets

Vijf delige koekjesvormsets met bedrukking

 

Beleef plezier aan het koekjesbakken met deze stervormige koekjessnijders. Maak uw koekjes in de vorm van een grote ster of een kleine ster in de vijf delige koekjesvormset zitten vijf verschillende maten om sterkoekjes te maken. Het bakken van koekjes zal ontzettend leuk zijn met deze set!


U kunt de vijf delige koekjesvormset relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De vijf delige koekjesvormset is een geschikt relatiegeschenk en door middel van de bedrukking op het product wordt het ook een perfect promotiegift. De vijf delige koekjesvormset met opdruk is leuk en zal daarom zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

De vijf delige koekjesvormset relatiegeschenk heeft een afmeting van 11,5 x 5 cm. Dit product is zeer geschikt voor jong en oud.


Heeft u vragen of opmerkingen over de vijf delige koekjesvormset bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vijf delige koekjesvormsets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: