Vingerlichten

Vingerlichten met bedrukkinig

Een vingerlicht is een populair product. Het lampje bestaat uit een gedeelte waar het licht uitkomt en een ring. De ring moet om te vinger geschoven worden, vandaar de naam vingerlicht. Een vingerlicht kan gebruikt worden tijdens concerten, voor het hardlopen of bij het fietsen. Het vingerlicht verhoogt de veiligheid, omdat mensen gezien worden als ze licht bij zich dragen in het donker.

Een bedrukt vingerlicht is een uitstekend promotiemiddel als het lichtje gebruikt wordt tijdens concerten. De bedrukking wordt op het vingerlicht geplaatst, zodat de naamsbekendheid vergroot wordt als het licht om de vinger geplaatst wordt om vervolgens in de lucht gehouden te worden.
Bij een concert zijn vaak veel mensen aanwezig, waardoor uw naam of logo gezien wordt.

U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u vragen heeft over het bedrukte vingerlicht. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer promotionele artikelen, relatiegeschenken, gadgets en gifts.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vingerlichten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: