Vinyl polsbandjes

Vinyl polsbandjes met bedrukking

De polsbandjes in vinyl hebben een driedubbele laag die zorgt voor bestendigheid, duurzaamheid en comfort. Het is de ideale polsband om in moeilijke omstandigheden en langdurig te gebruiken. Bied uw bezoekers een unieke en hippe armbandje aan.

In het assortiment van HSG vindt u verschillende soorten vinyl polsbandjes zoals het vinyl medium VSP, vinyl narrow 430P, vinyl wide 420P, clearimage medium VCP, clearimage wave VCW, clearimage narrow 130P en de wrist-rider wristicket.


De wrist-rider wristicket met opdruk zijn erg populair. Deze polsbandjes zijn ontworpen in uiterst bestendig vinyl, en hebben een wegneembare coupons voor divers gebruik, zoals de aankoop van voeding, van drankjes of allerlei soorten diensten. De wrist-rider wristicket is uitermate geschikt voor een evenement. Wanneer u de coupons aan het bandje vastmaakt die de bezoekers bij binnenkomst krijgen weet u zeker dat de bezoekers geen coupons kwijt raken en het scheelt u veel gedoe met papieren coupons. Deze polsbandjes zijn volledig personaliseerbaar en beschikbaar met 3,4 of 5 strips.


U kunt het vinyl polsbandjes geheel naar uw wens bedrukken. Laat het vinyl polsbandjes relatiegeschenken bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van de bedrukking op het vinyl polsbandjes kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken en wordt er goede reclame gemaakt voor uw bedrijf.


Voor meer informatie of vragen over het vinyl polsbandjes bedrukt of onbedrukt, kunt u altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij staan altijd voor u klaar om u te helpen met het vinden van het perfecte relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vinyl polsbandjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: