Virtual reality brillen

Virtual reality brillen met bedrukking

 

De virtual reality bril wordt ongetwijfeld de gadget van het jaar, ook wel bekend onder de afkorting VR-bril. Bestel bij HSG Relatiegeschenken de Virtual reality brillen voor een onvergetelijke 3D ervaring! Wij bedrukken de 3D-brillen goedkoop en snel met logo en tekst. Dit maakt de VR-bril perfect inzetbaar als relatiegeschenk en promotieartikel.

Virtual reality leek lange tijd iets voor de toekomst, maar inmiddels zijn grote bedrijven al vergevorderd met de techniek. De VR-brillen zorgen ervoor dat de getoonde beelden direct op het netvlies verschijnen. De bril omsluit de ogen volledig waardoor visuele informatie van de echte omgeving niet ontvangen wordt. Hierdoor lijkt het écht alsof je in een andere wereld beland bent. De VR-bril is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kan geheel naar eigen wens worden gepersonaliseerd door middel van een doming sticker of een bedrukking. Zo kunt u zelf kiezen of u de kartonnen VR-bril full-colour wilt bedrukken met een eigen ontwerp of slechts de elastische band van de kunststof bril wilt voorzien van een opdruk.

Bedrukte 3D-brillen zijn geschikt voor vrijwel alle smartphones. De smartphone wordt in de bril geplaatst en na het downloaden van VR-apps kan er door de bril naar het scherm van de mobiele telefoon worden gekeken, waarna de ultieme 3D ervaring wordt beleefd. Nieuwe apps worden dagelijks ontwikkeld en geïntroduceerd.

Uw klanten, personeel en relaties zullen de bedrukte VR-bril als relatiegeschenk met open armen ontvangen. Doordat het relatiegeschenk daadwerkelijk gebruikt zal worden komt uw bedrijfslogo onder vele ogen en wordt uw bedrijf optimaal gepromoot. Het is een originele manier van reclame maken! HSG Relatiegeschenken heeft al jarenlang ervaring in de in- en verkoop van promotieartikelen en het bedrukken ervan. Hierdoor zijn wij in staat om de beste prijs-kwaliteit verhoudingen te bieden en zorgen wij ervoor dat de virtual reality brillen met logo snel bij u thuis geleverd worden.

De virtual reality brillen veroveren in rap tempo de wereld. Het geeft de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de virtuele wereld waar fantasie tot leven komt. Het is niet zo dat je slechts naar iets kijkt, je bent er bij! Met een bedrukte VR-bril beleeft u de ultieme 3D ervaring binnen seconden.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor virtual reality brillen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: