Visitekaart Scanners

Visitekaart Scanners met bedrukking

 

Er is geen handige manier om uzelf en uw bedrijf te organiseren dan met de visitekaart scanner. U kunt met de visitekaart scanner gemakkelijk de visitekaartjes scannen. Maakt direct uw eigen database en synchroniseer deze met extreme software zoals Microsoft outlook. Bij de visitekaart scanner zit een handleiding om u op weg te helpen met het apparaat.

U kunt de visitekaart scanner laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doormiddel van bedrukking wordt het product alleen naar uw bedrijf gericht. Hierdoor wordt de visitekaart scanner een perfect promotiemiddel.

Bent u opzoek naar een ander promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen. Doordat er een ruime keuze aan promotiemiddelen is, kunt u er altijd zeker van zijn dat er altijd een product perfect bij uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor visitekaart scanners? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: