visitekaarthouders

Visitekaarthouders met bedrukking

Een visitekaarthouder is een houder die al je visitekaartjes bijhoudt. Deze visitekaarthouder is zeer handig als je je visitekaartjes niet om de haverklap moet gaan zoeken omdat je ze niet terugvindt. Het is vooral een gemak als je je een visitekaarthouder aanschaft als je veel visitekaartjes hebt, bijvoorbeeld als je een bedrijf runt. Het is dan ook een hele opluchting als je zulke visitekaarthouder als relatiegeschenk ontvangt, zo kan je al je kaartjes alfabetisch of volgens firma ordenen en verlies je geen tijd meer door het zoeken van al je contacten.

HSG biedt zulke visitekaarthouders aan. Wilt u een visitekaarthouder als relatiegeschenk, klik dan op bovenstaande link voor onze zoekpagina. Vind je je gezochte visitekaarthouder niet? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en wij helpen u verder met uw zoektocht!

Wanneer u op onze zoekpagina geen visitekaarthouder vindt dat u aanspreekt, kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met al de specificaties die u wenst voor het relatiegeSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor visitekaarthouders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: