Vlees temperatuur meters

Vlees temperatuur meters met bedrukking

 

De vlees temperatuur meter is een meter waarmee u de temperatuur van het vlees gemakkelijk kan aflezen. U steekt het uiteinde van de vlees temperatuur meter in het vlees en op het schermpje komt vervolgens de temperatuur van het vlees te staan.

De vlees temperatuur meter kunt u bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product alleen naar uw bedrijf gericht. Hierdoor wordt het een leuk businessgift voor op beurzen en open dagen. De vlees temperatuur meter is ook een uitermate geschikt relatiegeschenk. De vlees temperatuur meter zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

De bedrukte vlees temperatuur meter mag absoluut niet missen in uw keukenla. Het is een must have voor het koken. De vlees temperatuur meter met opdruk is ook ontzettend handig voor de barbecue.

Indien u vragen heeft over de vlees temperatuur meter bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vlees temperatuur meters? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: