Vleesplanken

Vleesplanken met bedrukking

Een vleessnijplank is een plank die ervoor zorgt dat uw keukenblad niet wordt beschadigd tijdens het snijden van het vlees. Er zijn verschillende materialen waaruit een snijplank kan zijn vervaardigd zoals hout, plastic, glas of bamboe. De snijplank wordt vooral gebruikt omwille van hygiëne en beschadigingen.


De vleesplank relatiegeschenken kan allerlei vormen hebben zoals rond of rechthoekig. Aangezien iedereen wel eens een snijplank gebruikt, is de snijplank een leuk idee om als relatiegeschenk te geven. De snijplank kan ook worden verkregen in een picknickset, een messen set, kaasset of keukenset.


U kunt bij ons de vleesplank laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bedrukking op de vleesplank zorgt ervoor dat uw naamsbekendheid zal stijgen. De bedrukte vleesplank is een perfect promotiemiddel.


Onderaan kunt u een offerte aanvragen voor een vleesplank. Een van de medewerkers van HSG-Relatiegeschenken zal u dan zo snel mogelijk de offerte voor de vleesplank toesturen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vleesplanken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: