Vliegenmeppers

Vliegenmeppers met bedrukking

Vindt u het ook altijd zo vervelend wanneer er steeds een vlieg bij u door de kamer vliegt. Dan hebben wij voor u de oplossing de vliegenmepper, hiermee kunt u de vliegen dood slaan en heeft u geen last meer van ze. Maar natuurlijk kunt u de vliegenmepper als relatiegeschenk ook voor andere kleine insecten gebruiken zoals bijen, wespen en hommels. De vliegenmepper heeft een lange steel waarmee u de vliegenmepper vast kunt pakken. Verder bestaat de vliegenmepper als promotiemiddel uit een slagblad, dit is het gedeelte waarmee u op het insect slaat. Deze is in twee verschillende vormen verkrijgbaar in de vorm van een t-shirt en een vierkant.

U kunt de vliegenmepper laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst, hierdoor wordt de vliegenmepper het optimale promotiemiddel. Het slagblad van de vliegenmepper heeft een vrije ruimte in het midden die gebruikt kan worden voor de bedrukking. De bedrukte vliegenmepper is hierdoor een ideaal product om uw boodschap over te brengen.

De vliegenmepper met opdruk is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zo kunt u naar eigen smaak een vliegenmepper kiezen. Ook wordt de vliegenmepper een persoonlijk product door de bedrukking, hij is uniek. Bent u geïnteresseerd in de bedrukte vliegenmepper kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie.  Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vliegenmeppers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: