Vliegers

Vliegers met bedrukking

Al ooit eens gehoord van een vlieger? Ooit al eens gehoord van vliegeren? Wel vliegeren is eigenlijk een kunst. Het is geen sport maar je kunt van je vlieger wel een spel van maken. Een vlieger hangt aan een heel sterk maar dun koortje. Het best kan je vliegeren op een weide of op het strand aan zee. Er moet wel veel wind zijn anders ben je al heel snel uitgevliegerd. Je moet eerst je vlieger vast houden boven je hoofd. Dan kun je best een klein beetje touw van je vlieger in je andere hand houden. Als je dan een klein stukje loopt tot je vlieger mee is met de wind. Dan kan je stilaan van je vlieger wat meer van het touw loslaten. Je moet proberen om je vlieger zo lang mogelijk in de lucht te laten. Soms kan je vlieger ineens neerstorten en dan moet je met je vlieger in de lucht en het touw in je hand heel hard gaan lopen zodat de vlieger terug mee gaat met de wind. Als je vlieger dan toch neerstort ben je verloren en kan je terug opnieuw beginnen. Zo vliegeren de meeste kinderen.

In andere landen waar de taliban heerst vliegeren de kinderen heel anders. Daar is vliegeren wel een soort van sport, er zijn zelfs echte wedstrijden. Rond een bepaalde periode (zoals hier kerstmis) zijn er daar vliegerwedstrijden. De kinderen van de buurt maken daar altijd hun eigen vliegers. Maar ze doen dat heel anders dan bij ons. De kinderen vlechten in hun vliegertouw glas, en ze doen dat zodat ze dan de anderen hun vliegertouw kunnen doorsnijden. Alle kinderen vlechten natuurlijk glas in hun touw van de vlieger. Het kind wat het op het laatste zijn vlieger nog heeft is gewonnen. Dan wordt door de ouders van het kind wat de vliegerwedstrijd gewonnen heeft een groot feest gegeven voor de hele buurt. Dan zijn er ook nog kinderen die de kapotte vliegers gaan zoeken. Als de kinderen dan een kapot stuk vlieger hebben gevonden is dat een heel grote eer voor de ouders en het kind zelf. De kinderen die zelf vliegeren hebben meestal ook heel veel snij wonden aan hun handen van het glas in de vlieger touwen. Vliegeren is dus eigenlijk een kunst zowel bij ons als waar de taliban heerst.

Als relatiegeschenk is een vlieger een goed idee. U kunt kiezen wat u maar wil, zoals grote vliegers, kleine vliegers, opvouwbare vliegers. Als u bovenaan verder klikt kunt u ons assortiment bekijken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vliegers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: