Voetballen met opdruk of logo

Voetballen met bedrukking

Een voetbal is een harde bal waar zowel jong als oud veel plezier aan kunnen beleven. Voetbal is een van de meest bekende balsporten en het is tegenwoordig nog veel populairder dan dat het vroeger al was. Voetbal is een sport waarbij 2 teams van 11 spelers proberen de voetbal in de goal van het andere team te schieten. Met een voetbal kan niet alleen voetbal worden gespeeld. Er zijn namelijk veel meer spellen waarbij een voetbal wordt gebruikt. Voetballen bestaan er in allerlei formaten. Over het algemeen is een voetbal gemaakt van leer of kunststof.

Voetballen zijn er in diverse kleuren en met diverse patronen. Bij HSG is het ook mogelijk om de voetbal te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Wat betreft de bedrukking zijn er vele mogelijkheden. Een bedrukte voetbal is een relatiegeschenk waar uw relaties blij mee zullen zijn.

HSG heeft een groot assortiment voetballen, die u geheel naar uw smaak kunt laten bedrukken door ons. We hebben ook vele andere aan voetbal gerelateerde producten die geschikt zijn om te gebruiken als promotiemiddel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze werknemers. HSG helpt u met veel plezier verder!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor voetballen met opdruk of logo? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: