Voetbalpennen

Voetbalpennen met bedrukking

 

Bent u een echte voetbal liefhebber? Dan past deze voetbalpen echt bij u. De pen is ook perfect voor voetbalverenigingen en eigenlijk alles wat met voetbal te maken heeft. Er zit een clip aan de pen handig om aan uw papier vast te maken. De clip van de voetbalpen relatiegeschenk lijkt op een trofee met de draaiende bal erin. De voetbalpen met opdruk is blauw schrijvend.


U kunt de voetbalpen laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De voetbalpen is uitermate geschikt als relatiegeschenk en door middel van bedrukking wordt het ook een perfect promotiemiddel. Door de bedrukking op de voetbalpen zal uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht worden gebruikt door de voetbalpen met prachtig uiterlijk. De voetbalpen relatiegeschenk zal zeker gewaardeerd worden onder de voetballiefhebbers.


De voetbalpen met opdruk is verkrijgbaar in de kleuren: wit/blauw, wit/geel, wit/rood, wit/oranje en wit/lichtgroen.


Indien u vragen heeft over de voetbalpen bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor voetbalpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: