Voetbalspellen

Voetbalspellen met bedrukking

Tafelvoetbal  is een voetbalwedstrijd op een tafel met spelers die je kunt verplaatsen. De spelers zijn gemaakt van hout of kunststof. Het spel wordt meestal gespeeld door 2 of 4 spelers. Op de zijkant van het spel zit een teller, zo kunt u gemakkelijk de score bijhouden.

De tafelvoetbal kan worden bedrukt met uw eigen tekst of logo.  Op deze manier is het bedrukte tafelvoetbal het perfecte relatiegeschenk en business gift.  Het voetbalspel is gemaakt van hout, kunststof en metaal. Het gewicht is 2350 gram. Doordat het zo licht is, is het bedrukte voetbalspel handig mee te nemen.

Naast het voetbalspel hebben we in ons assortiment meer gezelschap spellen zoals een 5-in- 1 spel en een strandspel. Kijk voor meer informatie op www.hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor voetbalspellen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: