Voetbaltassen

Voetbaltassen met bedrukking

De voetbaltas is geheel gemaakt naar jonge talentvolle voetballertjes. Bij de junior voetbaltas krijg je ook scheenbeschermers! De voetbaltas zal helemaal in de smaak vallen bij de jonge spelertjes. De voetbaltas is geschikt voor een jongen en voor een meisje.


De voetbaltas relatiegeschenken kunt u geheel naar uw wensen laten bedrukken. De voetbaltas is in het bijzonder geschikt voor voetbalclubs. De voetbaltas heeft een grote inhoud, zo kunt u al uw kleren veilig en mooi in kwijt. De voetbaltas zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


De voetbaltas met opdruk heeft de afmetingen 30 x 22 x 35 cm. De junior voetbaltas is gemaakt van 600D polyester. De tas heeft een perfect uiterlijk.


Heeft u vragen of opmerkingen over de voetbaltas relatiegeschenk of over een ander product, neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor voetbaltassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: