€ 5,72

A36-MO8532-40

Bekijk en bereken
€ 2,69

A47-5071913

Bekijk en bereken
Vogelhuisjes

Vogelhuisjes met bedrukking

Dit leuke vogelhuisje is een unieke combinatie van nestkastje en voederhuisje. Er komen veel vogels op dit vogelhuisje af. Hij bevat een 2-liter reservoir voor vogelzaad die is opgedeeld in 2 delen waardoor verschillende soorten voedsel gebruikt kan worden. Voor kleinere vogels is dit vogelhuisje als promotiemiddel ideaal. De voederplaat heeft dusdanige afmetingen dat grotere vogels er niet op kunnen landen. Maar dit bedrukte vogelhuisje is ook ideaal als nestkastje, de scheidingswand in het voedselcompartement kan verwijderd worden en dienen als bodem van het nestkastje. Het vogelhuisje is zeer veilig en is van verschillende gemakken voorzien. De binnenkant van het vogelhuisje als relatiegeschenk heeft kleine inkepingen die jonge vogels houvast bieden om het nest te verlaten. 

Het vogelhuisje kan worden bedrukt met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst, het vogelhuisje wordt hiermee echt een persoonlijk product. U zult een goede indruk bij uw relaties maken, het vogelhuisje is namelijk een innovatief, decoratief en functioneel tuinproduct. Ook is dit bedrukte vogelhuisje zeer goed voor de natuur hij is duurzaam en hij helpt de vogels.

 

Ons assortiment is zeer divers, we hebben naast het bedrukte vogelhuisje nog vele andere producten die uitermate geschikt zijn als promotiemiddel en relatiegeschenk. Wilt u meer weten over onze producten of het vogelhuisje, kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vogelhuisjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: