Volleyballen

Volleyballen met bedrukking

Volleybal is een balsport. Het veld is verdeeld in twee gelijke delen. De twee delen zijn gescheiden door een net. De teams bestaan uit 6 personen. Ze bevinden zich op hun eigen helft van het veld. De spelers moeten proberen om de bal bij de tegenstanders op de grond te krijgen binnen de lijnen van het speelveld. Volleybal is een sport die wereldwijd  veel word beoefend. Het wordt ook vaak gespeeld op het strand. Deze volleybal is gemaakt van foamnexien en is gemakkelijk mee te nemen.  U kunt deze volleybal laten bedrukken met u eigen tekst of logo. Deze volleybal is het perfecte relatiegeschenk voor sportliefhebbers.

Indien u vragen heeft over deze volleybal bedrukt of onbedrukt of andere relatiegeschenken neem a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor volleyballen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: