Vouwkubussen

Vouwkubussen met bedrukking

De vouwkubus is een uitstekend promotiemiddel. De verschillende zijden zijn te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. Door het draaien van de bedrukte vouwkubus relatiegeschenk komt er telkens een ander stukje tekst tevoorschijn. Er zijn verschillende vormen en maten verkrijgbaar.

De bedrukte vouwkubussen kunnen bijvoorbeeld uitgedeeld worden op beurzen en evenementen. Soms hebben bedrijven een vouwkubus in de ontvangstruimte staan. Een bedrukte vouwkubus is een geschikt artikel om uw naamsbekendheid mee te vergroten, doordat er met de kubus gespeeld kan worden, totdat het juiste logo tevoorschijn komt.

Voor meer vragen kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Voor een vrijblijvende offerte kunt u onderaan op de blauwe button klikken. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer promotionele artikelen, gadgets en gifts.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vouwkubussen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: