Vouwmeters

Vouwmeters met bedrukking

Een vouwmeter is een instrument dat gebruikt wordt om dingen te meten. Het materiaal dat gebruikt wordt voor het vervaardigen van de vouwmeter kan divers zijn. Meestal wordt de vouwmeter gemaakt van hout, maar vaak ook van fiberglas of ABS plastic. Heel soms komt de vouwmeter zelfs in metaal voor!

De houten vouwmeter komt het meeste voor, aangezien deze meestal een zeer goede kwaliteit en dus ook een lange levenstijd heeft.

Vaak is de vouwmeter 1 meter lang, maar hij bestaat ook in de 2-meter-variant. De vouwmeter is onderverdeeld in centimeters, en deze zijn dan weer onderverdeeld in millimeters. Elke 10 centimer is ook extra aangeduid, zodat het het meten vergemakkelijkt. Soms bevat de smalle kant van de vouwmeter ook nog een onderverdeling van duimen (2,54 centimeter).

Beroepen waar de vouwmeter regelmatig wordt gebruikt zijn metaalarbeiders, schilders, vloerders, chappers, enzovoort.

HSG relatiegeschenken biedt u de vouwmeter als relatiegeschenk. Vooral voor bedrijven uit de bouwsector is de vouwmeter ideaal als give-away! Het logo en de adresgegevens kunnen volledig op de zijkant worden bedrukt. De vouwmeter is een goed reclame-item! HSG biedt u ook de mini vouwmeter als sleutelhanger. Wenst u meer informatie over de vouwmeter als relatiegeschenk, dan kan u ons altijd telefonisch of via e-mail bereiken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vouwmeters? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: