VR brillen

VR brillen met bedrukking

Een VR bril lijkt op een enorme skibril. Aan de voorkant van de lens stop je je smartphone. Op je smartphone start je een game, film of serie die compatibel met de bril is. Zodra deze begint zit je in de virtual reality wereld waarin het net lijk of je in een film of game staat.

De VR bril is een perfect relatiegeschenk om voor uw klanten te kopen.  Hieronder vindt u de verschillende VR-brillen die wij aanbieden.

Veracity kartonnen VR bril

Met deze budgetvriendelijke VR bril van karton beleeft u de ultieme virtual reality ervaring. Omdat de VR bril van karton is, is hij eenvoudig te monteren. De Veracity VR bril is compatibel met de meeste smartphones. U stopt uw smartphone aan de voorzijde en u kunt beginnen te genieten van de VR ervaring.

Mini Virtuele bril met clip

De mini virtual reality bril met clip is eenvoudig te gebruiken en kan op uw smartphone worden geklikt. De Mini VR bril is licht, opvouwbaar en op zakformaat. Deze VR bril is een smartphone-accessoire voor onderweg.  Dit maakt het een mooi relatiegeschenk voor uw klanten.

Opvouwbare siliconen VR bril

Deze VR bril is ideaal voor onderweg omdat hij opvouwbaar en compact is. De VR bril past zelfs in uw zak. Schuif uw telefoon in de bril en u kunt genieten van 3D video’s en games. De siliconen VR bril is compatibel met de meeste smartphones.

Virtual Reality bril met 3D lens set

Deze set is gemaakt voor de echte VR liefhebbers. De set bestaat uit een VR bril en een 3D lens. Met deze 3D lens kunt u uw eigen video’s en beelden maken die u daarna zelf kunt bekijken. De VR bril is compatibel met de meeste smartphones.

Uw gepersonaliseerde VR bril

Wilt u uw VR bril bedrukken? Bij ons is dat mogelijk. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid tot het bestellen van zowel onbedrukte als bedrukte VR brillen. Wanneer u kiest voor een relatiegeschenk VR bril met opdruk, geeft u uw relaties een uniek geschenk dat bovendien zeer praktisch is. Als het over het personaliseren van VR brillen gaat, bieden wij u diverse opties. Zo kunnen wij bijvoorbeeld VR brillen met logo of VR brillen met bedrijfsnaam leveren. Het bedrukken van een VR bril ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt er bovendien ook voor dat de naamsbekendheid van uw bedrijf wordt vergroot. Bij iedereen die de VR brillen met bedrukking ziet, zal uw bedrijf namelijk weer even onder de aandacht worden gebracht. Uiteraard bepaalt u geheel zelf hoe u de gepersonaliseerde VR bril graag zou willen hebben. Van VR brillen met full-color bedrukking tot VR brillen met één kleur bedrukking, het kan allemaal.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vr brillen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: