Vrachtwagenzeiltassen

Vrachtwagenzeiltassen met bedrukking

De tas van vrachtwagenzeil zorg ervoor dat uw tas erg stevig is en geschikt voor evenementen en uitstapjes. De bedrukte tas van vrachtwagenzeil heeft een mooi uiterlijk en is uitermate handig.


U kunt de vrachtwagenzeiltas laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking op de tas komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten. De tas van vrachtwagenzeil met opdruk is een perfecte manier om uw bedrijf te promoten. De vrachtwagenzeiltas is uitermate geschikt als promotiemiddel en als relatiegeschenk. De vrachtwagenzeiltas met opdruk is leuk voor jong en oud en zal zeker gewaardeerd worden uw relaties.


In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan tassen. U kunt er altijd zeker van zijn dat er een product is dat perfect bij u en uw product past.


Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vrachtwagenzeiltassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: