Vruchten gummies special

Vruchten gummies special met bedrukking

De vruchten gummies special zijn snoepjes in een eigen vorm en/of logo. Leuk om te geven en leuk om te krijgen. Er kan gekozen worden voor meerder kleuren en/of smaken of voor 1 kleur en/of smaak. De vruchtensnoepjes zijn origineel, waardoor ze opvallen en niet snel vergeten worden.

De snoepjes zitten per 10 verpakt in een folie, er kan gekozen worden voor een witte of transparante folie. De folie kan bedrukt worden met een tekst, afbeelding of logo. De snoepjes in eigen vorm zijn perfecte promotiemiddelen om uit te delen op beurzen of evenementen. Op deze manier wordt de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot.
De snoepjes in de folie zijn licht, zodat ze gemakkelijk in een tas gestopt worden als men ergens naar toe gaat.

Voor meer informatie of vragen over de vruchten gummies special, kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor een gratis en vrijblijvende offerte kunt u onderaan de pagina op de blauwe button klikken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vruchten gummies special? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: