Vruchten muesli repen

Vruchten muesli repen met bedrukking

 

De vruchten muesli reep is een lekkere reep voor tussendoor of tijdens het werk. Er zit één vruchten muesli reep van 15 gr. verpakt in een folie.

Een bedrukte vruchten muesli reep is een ideaal promotiemiddel. Uw bedrukking wordt op de witte folie gedrukt, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot wordt als de muesli reep in het zicht komt. De mueslireep met vruchtensmaak is licht en kan dus gemakkelijk uitgedeeld worden op beurzen of evenementen.

Voor vragen of opmerkingen over de bedrukte vruchten muesli reep als relatiegeschenk kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Voor meer producten uit ons assortiment, kunt u een kijkje nemen op onze website hsg-relatiegeschenken.com. Voor een vrijblijvende offerte, kunt u op de button onderaan deze pagina klikken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vruchten muesli repen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: