Prijs op aanvraag

A37-2211

Bekijk en bereken
Vruchtenhartjes

Vruchtenhartjes met bedrukking

De vruchtenhartjes hebben verschillende smaken en daarom perfect als relatiegeschenk of promotiemiddel. De vruchtenhartjes zijn verpakt in een blokzakje met kopkaartje, een glazen pot of een glazen stolp. Uw bedrijf zal op deze manier constant onder de aandacht blijven bij uw relaties.

U kunt de glazen pot, de glazen stolp of het blokzakje met kopkaartje met vruchtenhartjes bij ons geheel naar uw wens laten bedrukken. U kunt het laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De vruchtenhartjes verpakt in een glazen pot, glazen stolp of blokzakje zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

In ons assortiment vindt u naast de vruchtenhartjes een groot aanbod aan andere vullingen. U vindt onder andere dropstaafjes, fris fruit, schoolkrijt en gemende drop. In ons assortiment hebben we verschillende maten van de glazen stolp, glazen pot en het blokzakje met kopkaartje. De glazen stolp is verkrijgbaar in 0,5 L, 0,75 L en 2 L. De glazen pot is verkrijgbaar in 0,2 L, 0,4 L, 0,9 L, 1,5 L en 2 L. Het blokzakje met kopkaartje is verkrijgbaar in small, medium en large.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vruchtenhartjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: