vulpennen

Vulpennen met bedrukking

Een vulpen is een pen met vloeibare inkt. Het verschil met een balpen is dat je een vulpen zelf kan vullen. Dit gebeurt meestal door het gebruik van kant en klare vullinkjes. De meeste mensen vinden een vulpen lichter en fijner dan een balpen, omdat ze meestal ook sierlijker schrijft.

De vulpen is een vrij kwetsbare pen. De pen van een vulpen gaat "naar de hand" staan van de gebruiker, vooral bij een vulpen waarvan de punt flexibeler is. Een vulpen kan je terugvinden in verschillende ‘klassen’ . Ze bestaat als goedkope plastic houder, maar ook als kostbare gouden pen.

HSG relatiegeschenken biedt u de vulpen aan als relatiegeschenk in verscheidene kleuren en modellen! Aarzel niet om HSG te contacteren voor een prijsofferte op maat! De vulpen voor persoonlijk gebruik? Kijk dan vlug op http://www.worldofgifts.eu en bestel snel en online de vulpen naar uw keuze.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vulpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: