Vulpotloden

Vulpotloden met bedrukking

Een vulpotlood is een potlood die u kunt vullen. In een vulpotlood zit een smal hulsje binnenin waar koolstofstiften ingeklemd kunnen worden. De potloodstiften zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en daardoor geschikt voor veel doeleinden! 

Het voordeel van een vulpotlood is dat je het niet hoeft te slijpen, omdat de dikte van je punt altijd hetzelfde blijft. Je komt dus ook niet met een heel klein potlood te zitten als gevolg van het vele slijpen. Een vulpotlood is heel handig en laat ook geen vuile sporen na in je etui. Aan de achterkant van een vulpotlood zit meestal een klein gommetje om het potlood mee uit te vegen. Een vulpotlood is comfortabel en vernieuwend en gaat veel langer mee dan gewone potloden. Doordat de vulpotloden nauwkeuriger zijn dan gewone potloden, worden ze vaak gebruikt in de architectuur en in de technische tekenwereld. 

Als relatiegeschenken is het vulpotlood zeer populair. Bedrukt met het logo van uw bedrijf is het vulpotlood een goed reclame-item. De bedrukte vulpotloden zijn zeer geschikt als give-away op beurzen en evenementen zodat u met een klein budget een breed publiek bereikt! Daarnaast ook inzetbaar als luxe relatiegeschenk, leverbaar in een elegante geschenkverpakking en te graveren met naam en logo naar wens. Laat ons uw wensen horen en samen gaan wij een passend relatiegeschenk samenstellen voor uw bedrijf. Onze mogelijkheden zijn enorm! Zo zijn de navulbare potloden verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en kwaliteiten. Voor ieder wat wils!

Voor een offerte van het vulpotlood of voor meer informatie kan u HSG relatiegeschenken altijd contacteren. Bedrukt met logo is het vulpotlood een geschikt relatiegeschenk voor vrijwel iedere branche. Een zeer gunstig alternatief voor de pen of het normale potlood. Ons assortiment aan hervulbare schrijfwaren en origineel schrijfgerei is enorm.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vulpotloden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: