Vuurwerkbrillen

Vuurwerkbrillen met bedrukking

Oud en nieuw komt steeds dichterbij en men kan niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen. Vuurwerk afsteken rond de jaarwisseling hoort erbij maar is helaas niet zonder gevaar. Jaarlijks raken tijdens de jaarwisseling veel mensen gewond aan hun ogen door rondvliegende vonken, splinters en gevaarlijke stoffen. Een vuurwerkbril is daarom geen overbodige luxe! Wilt u uw klanten, personeel of andere relaties verrassen met een origineel maar vooral nuttig relatiegeschenk? De vuurwerkbril is een steeds populairder wordend relatiegeschenk voor bedrijven in vrijwel alle branches. Bij HSG Relatiegeschenken kunt u eenvoudig en voordelig vuurwerkbrillen aanschaffen ter bescherming van uzelf en uw relaties! De bedrukte vuurwerkbril heeft een goede pasvorm en is gemaakt van stevig kunststof dat niet snel kapot gaat. Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor zowel kinderen als volwassenen.

HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van relatiegeschenken en het bedrukken ervan. Zo kunnen wij ook de veiligheidsbrillen voorzien van een opdruk naar keuze. Geef een boodschap mee door de vuurwerkbril te voorzien van een opdruk: commercieel of klantenwervend! Het is slim om uw relaties te voorzien van een praktisch geschenk. De vuurwerkbril met logo zal daadwerkelijk gebruikt worden waardoor uw potentiële klanten en vaste relaties de bedrukte veiligheidsbrillen wellicht ook te zien krijgen! Uw bedrijfsnaam zal vaak onder ogen komen met een naamsbekendheidvergroting als gevolg. Dit maakt de gepersonaliseerde veiligheidsbril perfect inzetbaar als relatiegeschenk, give-away en promotieartikel.

Ogen zijn een kostbaar bezit waar we zuinig mee om moeten gaan. Het dragen van vuurwerkbrillen tijdens de jaarwisseling is zeer belangrijk om oogletsel te voorkomen! Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u ons geheel assortiment aan te bedrukken veiligheidsartikelen vinden. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan voor de vuurwerkbril met opdruk! Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen ervoor dat de relatiegeschenken snel bij u worden geleverd. HSG staat al jaren garant voor goede kwaliteit, lage prijzen en snelle service.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor vuurwerkbrillen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: