waarschuwingspion speakersets

Waarschuwingspion speakersets met bedrukking

 

De Waarschuwingspion Speakerset is een Speakerset in de vorm van een waarschuwingspion. Dit is een origineel design voor een Speakerset, die ook nog eens mensen waarschuwt. De bedrukte Waarschuwingspion Speakerset bestaat uit twee waarschuwingspionnen. Op de ene waarschuwingspion zit een knop aan de onderkant waarmee u de Waarschuwingspion Speakerset als relatiegeschenk kunt aan en uitzetten. Op de andere waarschuwingspion kunt u uw muziekspeler aansluiten. U kunt bijvoorbeeld een mp-3 speler of Ipod aansluiten op de Waarschuwingspion Speakerset, zodat u uw favoriete muziek kunt luisteren. De speakers zijn van goede kwaliteit, er komt dus goed geluid uit deze speakerset.

U kunt de Waarschuwingspion Speakerset bij ons laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo.
De opdruk komt in het midden van de waarschuwingspionnen te staan zodat deze goed zichtbaar is. De waarschuwingspionnen van de Waarschuwingspion Speakerset vallen zeker op dus zal ieders oog direct op uw bedrijfslogo vallen. Uw bedrijf zal hierdoor bekender worden en in aanzien stijgen. De Waarschuwingspion Speakerset is dus een perfect promtiemiddel, origineel en opvallend.

Naast de Waarschuwingspion Speakerset hebben wij nog andere soortgelijke producten in ons assortiment.
Zo hebben we veel muziekdragende apparaten zoals Mp 3 spelers en Mp 4 spelers, die u kunt aansluiten op deze ludieke Speakerset.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor waarschuwingspion speakersets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: