wandkalenders

Wandkalenders met bedrukking

Een wandkalender is een kalender (meestal gefabriceerd in papier met een verstevigende kaft) die aan de wand wordt gehangen. De wandkalender toont meestal één maand per blad, met een dagindeling. Vaak zijn de weekends op een wandkalender speciaal aangeduid, zoals met een andere kleur. Vaak zijn de verlofdagen (zoals Kerstmis, Nieuwjaar, Pasen, Allerheiligen en dergelijke) ook op de wandkalender aangeduid. Op een dergelijke wandkalender kan er per dag iets worden opgeschreven.

In het bedrijfsleven wordt vaak een speciale wandkalender gebruikt, waarbij drie maanden te zien zijn. De huidige maand, maar ook de vorige en volgende maand. Bij deze wandkalender staan de genummerde weken goed zichtbaar.

HSG Relatiegeschenken kan u verscheidene types van de wandkalender aanbieden. Meer informatie kunt u altijd vragen bij één van onze medewerkers, alsook de mogelijkheden van het bedrukken van deze wandkalender.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wandkalenders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: