Wandklokken

Wandklokken met bedrukking

Vindt u wandklokken saai? Bij ons kunnen alle wandklokken naar uw wens worden bedrukt! De custom-made wandklokken zijn eenvoudig en voordelig te bestellen bij HSG Relatiegeschenken. Het grote drukoppervlak maakt de wandklok perfect inzetbaar als promotiemiddel! Laat de wandklok bedrukken met uw logo en tekst voor optimale promotie voor uw bedrijf.

Een wandklok komt dagelijks onder veel ogen en is daarom een ideaal reclamemiddel. Een echte eye-catcher in ieder kantoor, boven elk bureau en in elke verblijfsruimte. Daarnaast ook erg leuk voor intern gebruik. Gepersonaliseerde kantoorartikelen zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf en zorgen er bovendien voor dat uw bedrijfsnaam onder de aandacht blijft.

Een wandklok met logo en tekst bestelt u eenvoudig op www.hsg-relatiegeschenken.com. Wenst u een specifieke wandklok maar kunt u deze niet terugvinden op onze website? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers en vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden. Zij zijn al jaren gespecialiseerd op het gebied van relatiegeschenken en zullen er alles aan doen om een relatiegeschenk op maat voor u samen te stellen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor onze wandklokken met bedrukking. Wij maken indien gewenst een digitale drukproef zodat u kunt zien of de bedrukking voldoet aan uw wensen. Na goedkeuring gaan wij zo snel mogelijk aan de slag!

Naast custom made wandklokken bieden wij u ook multifunctionele klokken zoals wandklokken inclusief thermometer en wandklokken met verschillende tijdzones. Daarnaast hebben we een gigantisch assortiment aan bureauklokken, wekkers en horloges. Van ronde tot vierkante wandklokken en van budget klokken tot luxe klokken, bij ons vindt u voor iedere branche en voor iedere relatie een geschikt geschenk!

Ontwerp uw eigen design voor de wandklok! Bedrukte wandklokken zijn terug te vinden in elk kantoor en daarom een uitstekend promotieartikel voor uw bedrijf, vereniging of merk!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wandklokken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: