Warmtepads

Warmtepads met bedrukking

De warmtepad is een flexibele, transparante pad gevuld met gel. Door een druk op het metalen plaatje aan de binnenzijde komt er een substantie vrij die direct zorgt voor warmteverspreiding. Het kussentje warmt op en kan dan gebruikt worden voor het therapeutisch verwarmen van spieren. Het is goed tegen pijn en stress maar helpt ook om lekker warm te blijven. Vandaar dat warmtekussens vaak meegenomen worden op wintersport zodat tussendoor de spieren en koude handen opgewarmd kunnen worden. De ovale warmte pad is gemaakt van kunststof. De handwarmers zijn ideaal als relatiegeschenken wanneer u bijvoorbeeld een wintersport bedrijf of reisorganisatie heeft of veel buiten werkt, bijvoorbeeld in de bouw.

Geheel naar eigen wens kan de massage warmtepad bedrukt worden met een logo, bedrijfsnaam en promotietekst. Uw bedrijfsgegevens zullen goed in zicht zijn op de bedrukte handwarmers zodat uw bedrijfsnaam vaak onder ogen komt. De transparante hotpads zijn ideaal als reclamedragers en kunnen eenvoudig en voordelig besteld worden op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Wij zorgen ervoor dat de bedrukte warmtepads van kunststof snel geleverd worden. De massage warmtekussens met opdruk zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u uw bedrijf in de juiste kleur kunt promoten.

Heeft u een eigen vereniging, bedrijf, merk of organisatie en bent u opzoek naar een warme weggever? De warmtepad is onmisbaar tijdens de koudere dagen. De warmtekussentjes met logo kunnen steeds opnieuw gebruikt worden door de warmtepad in warm water te leggen. Hierdoor worden ze keer op keer gebruikt door uw relaties, klanten en personeel zodat uw bedrijf nog lang onder de aandacht blijft. Bent u geïnteresseerd in de hotpacks met logo of heeft u vragen en/of opmerkingen over onze promotieartikelen? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers; zij staan klaar om u verder te helpen! Laat u verrassen door ons uitgebreid assortiment aan warmtepads met bedrukking. Zo hebben we ook handverwarmers in de vorm van een hart of rechthoekige warmte kussens met logo.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor warmtepads? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: