waskrijtjes

Waskrijtjes met bedrukking

 

 

   
   

Bedrukte waskrijtjes, wasco krijtjes, bedrukte wasco krijtjes, waskrijtjes bedrukken, wasco bedrukt, wasco krijt, wasco krijtjes bedrukking, tekenset, bedrukte tekenset, tekenset bedrukken.

 

Het waskrijtje is een tekenmateriaal dat gemaakt is van was en een kleurstof. Waskrijtjes zijn vooral verkrijgbaar in sets van allerlei verschillende kleuren waskrijtjes. Vooral onder kinderen zijn waskrijtjes tegenwoordig populair, zowel thuis als op school. Met waskrijtjes kunnen er namelijk erg mooie tekeningen en knutselwerkjes worden gemaakt. Waskrijtjes zijn voornamelijk geschikt om te gebruiken op papier of karton. Ook is het mogelijk om waskrijtjes te slijpen met een puntenslijper, waardoor u extra lang plezier van de waskrijtjes kunt hebben.

Waskrijtjes zijn verkrijgbaar in allerlei soorten doosjes en sets. Zo zijn er bijvoorbeeld kartonnen doosjes en houten kokertjes met waskrijtjes. In de meeste tekensets zitten ook waskrijtjes. Uiteraard is het mogelijk om zowel de waskrijtjes als de verpakking te bedrukken naar uw smaak. Zo kunnen we, indien u dat wenst, uw bedrijfsnaam en logo op de waskrijtjes drukken.

Bedrukte waskrijtjes zijn een leuk, en vooral origineel relatiegeschenk om cadeau te doen aan al uw relaties.

Bent u op zoek naar waskrijtjes met uw persoonlijke bedrukking? Wij helpen u graag verder!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor waskrijtjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: