Water klokken

Water klokken met bedrukking

De water klok met opdruk is een bureauklokje dat werkt op water middels een watercontainer. Wanneer deze voor een gedeelte gevuld is met water werkt het klokje en wanneer het display wat minder wordt kan het gewoon weer gevuld worden.


De bedrukte water klok met opdruk is een milieuvriendelijk product. Batterijen voor de water klok met opdruk zijn niet nodig, omdat bureauklokje werkt op water. De water klok als relatiegeschenk zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


U kunt de water klok bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bureau water klok is een geschikt relatiegeschenk en door middel van bedrukking wordt het product ook een perfect promotiemiddel. Door de bedrukking kunt u binnen een korte tijd veel mensen bereiken en wordt er goede reclame gemaakt voor uw bedrijf. Uw bedrijf zal worden geassocieerd met de bedrukte water klok milieuvriendelijk en een goede indruk achter laten bij uw relaties.


Naast de eco water klok als relatiegeschenk hebben we nog veel meer producten die hier aan gerelateerd zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld het milieuvriendelijke polo, de bamboe fotolijst en de batterij besparingsset. Deze producten zijn allemaal milieuvriendelijk, dus bent u begaan met het milieu dan moet u bij ons zijn!


De water klok met bedrukking is leverbaar in diverse kleuren: zwart/zilver, groen/zilver en blauw/zilver. Het klokje heeft een afmeting van 8,5x6,3x8,3 cm. De water klok met opdruk is per stuk in doos verpakt. Vindt u niet de water klok als promotiemiddel die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de water klok aanvragen onder aan de pagina.


Indien u vragen of opmerkingen heeft over de water klok bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor water klokken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: