Water sprayers cool down

Water sprayers cool down met bedrukking

 

De water sprayer is een product dat perfect is om even af te koelen na het sporten of in het warme zomerweer. De watersprayer kunt u gebruiken voor uw gezicht, armen of benen. U kunt de water sprayer cool down gemakkelijk vullen met water en zo kunt u de sprayer telkens opnieuw gebruiken. De water sprayer cool down is gemakkelijk mee te nemen in uw tas. Het product is daarom ook zeer geschikt om mee op reis te nemen.

U kunt de watersprayer cool down relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De water sprayer is perfect als promotiemiddel doordat u de watersprayer kunt laten bedrukken. U kunt door middel van de bedrukking op het product in korte tijd veel mensen bereiken. Een bedrukte water sprayer is een geschikt promotiemiddel om uit te delen op beurzen of evenementen.

Voor meer informatie kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail contacteren.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor water sprayers cool down? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: