Waterdichte boxen met UV-kralen

Waterdichte boxen met UV-kralen en bedrukking

In de waterdichte box kunt u al uw waardevolle spullen veilig en droog opbergen. Dit is bijvoorbeeld handig bij het zwembad of op het strand.  De waterdichte container is zeer geschikt voor het opbergen van geld, sleutels en identificatiebewijzen. Met een handige klip kunt u de waterdichte box eenvoudig afsluiten. Ook is de waterdichte box voorzien van een koord dat u om uw nek kunt hangen.

Het bijzondere aan deze waterdichte box is dat er aan het koord UV-kralen zitten. UV-kralen zijn kralen die van kleur veranderen als ze in contact worden gebracht met ultraviolette straling. Ultraviolette straling kan ernstige schade aan de huid veroorzaken. Zo kan uw huid door deze straling verbranden of er kan huidkanker ontstaan.  Aan de kleur van de UV-kralen kunt u zien hoe sterk de UV-straling op dat moment is en zo nodig besluiten de zon te mijden totdat de UV-straling weer minder is geworden.

Ook als relatiegeschenk is de waterdichte box met UV-kralen geschikt. Als u dat wenst, kunnen we namelijk de box bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en tekst. Deze bedrukte waterdichte boxen met UV-kralen kunt u dan als geschenk cadeau doen aan al uw relaties.
Heeft u nog vragen over dit product?  Dan kunt u ons via deze site contacteren.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor waterdichte boxen met uv-kralen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: