Waterdichte tassen PVC

Waterdichte tassen PVC met bedrukking

 

De waterdichte tas is speciaal ontworpen om uw waardevolle spullen veilig te kunnen bewaren als u in de buurt bent van water. Deze tas is niet alleen erg gemakkelijk op het strand, maar bijvoorbeeld ook bij regen. De tas kan om uw nek worden gedragen en is goed afsluitbaar, zodat er door de sluiting ook geen water in de tas kan komen.  Deze tas is gemaakt van PVC en is gekleurd en doorzichtig. Waterdichte tassen zijn er in diverse maten en uitvoeringen en zijn ideaal te gebruiken als u bijvoorbeeld op vakantie bent.

Het is bij ons uiteraard mogelijk om de waterdichte tas te bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo en tekst. De Bedrukte waterdichte tas is functioneel, gemakkelijk mee te nemen en goedkoop. Doordat deze tassen transparant zijn, zal de bedrukking ook nog eens extra goed opvallen. Kortom, een ideaal promotioneel artikel of relatiegeschenk!

Heeft u interesse in een bedrukte waterdichte tas? Dan kunt u via deze website uw eigen gepersonaliseerde tas bestellen!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor waterdichte tassen pvc? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: