Waterdichte touchscreen tassen

Waterdichte touchscreen tassen met bedrukking

 

De waterdichte touchscreen tas zorgt ervoor dat er geen zand of water op je telefoon of tablet komt. De tas met opdruk is 100% waterdicht terwijl je telefoon of tablet gewoon te bedienen blijft! De waterdichte touchscreen tas is perfect voor op vakantie, bijvoorbeeld voor op het strand of bij het zwembad.
U kunt de waterdichte touchscreen tas geheel naar uw wens laten bedrukken bij HSG Relatiegeschenken.

De waterdichte touchscreen tas kunt u laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De waterdichte touchscreen tas is een geschikt relatiegeschenk en door middel van bedrukking is het ook een perfect promotiemiddel. De waterdichte touchscreen tas met opdruk is een perfect product om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Uw relaties zullen de touchscreen tas gegarandeerd waarderen. Dit product is in het bijzonder een geschikt geschenk van reisbranche aan klanten.

Naast de waterdichte touchscreen tas als promotiemiddel hebben we nog veel meer diverse tassen en touchscreen producten in onze collectie. We hebben bijvoorbeeld een iTouch handschoen, touchscreen pen, touchspeaker maar ook een tassenhanger, documententas en een iPad hoes. Dus bent u op zoek naar een leuke originele tas of een ander relatiegeschenk of promotiemiddel, dan bent u bij ons aan het juiste adres.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor waterdichte touchscreen tassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: