Waterflesbesparingskits

Waterflesbesparingskits met bedrukking

 

Water is een product dat veel wordt gebruikt. Door minder water te gebruiken zou u zowel uw portemonnee als het milieu kunnen sparen. Water besparen kunt u het beste doen met een waterbesparingskit. Deze kit bestaat uit een douchetimer, waterbesparende kraankop en een waterbesparende douchekop. Deze artikelen zijn er in verschillende kleuren en van verschillende materialen.

Bij HSG is het ook mogelijk om de waterbesparingskit te bedrukken zoals u dat wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld uw tekst en/of bedrijfsnaam op de verpakking van de waterbesparingskit te laten drukken. Ook bedrukking van de artikelen uit de waterbesparingskit zelf is mogelijk. Een bedrukte waterbesparingskit is een nuttig geschenk om aan uw relaties cadeau te doen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor waterflesbesparingskits? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: