Waterman

Waterman met Gravering

Waterman is één van de marktleiders van schrijfwaren. Vooral de waterman-vulpennen worden vaak verkocht in winkels. Producten van Waterman worden erkend als klassevolle- en kwaliteitsproducten.

Een luxe Waterman vulpen

Lewis Wateman, de uitvinder van de Waterman pen was een verzekeringsmakelaar in New York City. Hij heeft de Waterman pen uitgevonden omdat toen hij ooit bijna een belangrijk contract had getekend. Maar toen zijn pen lekte, ging hij een andere halen. Wanneer hij terugkwam bleek een rivaal er met de klant vandoor te zijn gegaan.

Vanaf toen begon Waterman vulpennen te maken in de werkplaats van zijn broer. Daarbij gebruikte hij het capillaire principe, dat lucht toelaat in de pen zodat er een constante stroom inkt ontstaat. Het merk Waterman bestaat al van 1899. Waterman is dankzij zijn succesvol vulsysteem vandaag de dag nog steeds een hoogstaand vulpen merk.

 

Een Waterman pen of vulpen als relatiegeschenk? Geen probleem! Bedrukt met het logo en/of tekst van uw bedrijf is het ideel om cadeau te doen aan uw relaties. Voor meer informatie kan u HSG relatiegeschenken altijd vrijblijvend contacteren via e-mail of telefoon. Hier onderaan kan u een gratis prijsofferte aanvragen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor waterman? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: