Waterpassen

Waterpassen met bedrukking

 

De waterpas is zeer eenvoudig gemaakt: de ondergrond is vlak en een transparant buisje. In dit buisje zat een gekleurde vloeistof en een klein luchtbelletje. In het midden van het buisje van de waterpas staan twee streepjes met een tussenruimte die gelijk is aan de grootte van de bel. De waterpas dient op de te controleren oppervlakte te worden gelegd en er dient vervolgens naar de luchtbel gekeken te worden. Wanneer de luchtbel in het midden van het buisje tussen de streepjes staat, wordt deze stand "waterpas" genoemd.
Een waterpas is een instrument dat men gebruikt om te bepalen of een oppervlakte zich precies vertikaal of horizontaal ten opzichte van de werking van de zwaartekracht bevidt.

 

HSG relatiegeschenken biedt een ruime keuze aan aan waterpassen. Zo kunt u een waterpas laten bedrukken en als relatiegeschenk geven aan uw relaties en/of werknemers. Vooral in de bouw wordt de waterpas als relatiegeschenk vaak gebruikt. Bovenaan kunt u verder klikken naar onze zoekpagina voor waterpassen.

 

De waterpas als gadget? Het kan! Bekijk ons assortiment en val van de ene verbazing in de andere! Zo bestaan er balpennen met ingebouwde waterpas, sleutelhangers met waterpas, een rolmaat met waterpas, een schroevendraaier met waterpas, enzovoort.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor waterpassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: