Waterpistolen

Waterpistolen met bedrukking

Waterpistooltjes zijn leuke artikelen voor in de zomer. Ze kunnen gebruikt worden tijdens een watergevecht en zorgen voor verkoeling. Vooral kinderen zullen blij zijn met een waterpistool, omdat ze hier lekker mee kunnen spelen.

Een bedrukt waterpistooltje is een perfect promotiemiddel voor tijdens de lente- en zomerdagen. Kinderen spelen vaak in groepen met waterpistooltjes. Ze worden meegenomen naar het strand of het park, waardoor de naam van uw bedrijf in het zicht komt onder de andere aanwezig mensen.

Een bedrukt waterpistool kan bijvoorbeeld uitgedeeld worden op beurzen of evenementen. Ze zijn licht, niet duur en goede promotiemiddelen.

Indien u vragen heeft over het waterpistool, bedrukt of onbedrukt, neem gerust contact met ons op.
U kunt ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor het waterpistool als relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor waterpistolen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: